Nuffnang

Pages

Monday, 28 November 2011

26
Komen
Tak boleh follow... kenapa ye..

Assalamualaikum  !!

Niat hati nak follow tapi tak boleh..
kalau biasanya... bila keluar benda ni maknanya dah follow blog tu... 
tapi macamana pulak, tak pernah follow tapi keluar benda ni pada setiap blog yang saya kunjungi... 
ada sesiapa yang mengalami masalah ni tak !!

Post a Comment

26 comments:

♥AienNajwa♥ said...

penah juge kene..yup ! if kiter dah follow, mean akan kuar mcm gambar di atas..but, i ekot jer step dier..kadang2 kiter xfollow lagi akan kuwa mcm tu..maybe different wif email diorang ngn kiter kowt..agak2 jela..hehe..(^____~)..

Wanie said...

tapi selalunya jadi bila dah follow..jenuh la kalau yg tak follow sume jadi macam ni..huhu

Green Apple said...

saya cuba ikut.. tp icon gambar tak kluar kat senarai follower..
apa-apa pon thanx aien.. :D

Green Apple said...

wanie : jenuh...

sleeping_maniac90 said...

owhh xpena la plak...

CikGu Ma said...

pernah jugak jd cmni...

Green Apple said...

sleeping_maniac90 : nasib baik lg ler tu... :D

CikGu Ma : nampaknya sy kena sabar banyak2.. :D

Jasman said...

sy biasa kene tu...klu klua benda mcm ni sy angap sy dh follow...hehe

Green Apple said...

Jasman : fikir yg mudah2...slamat sudah...:D

chekgu kechik said...

sy pn slalu anggap kalau keluar camtu dah follow..:)

Green Apple said...

chekgu kechik : masalahnya setiap kali klik jadi camtuh... pelik..

Anak Wak Mail said...

pernah jadi benda camni..tp saya memang tak follow lagi blog tu. tekan je google tu sebab saya guna account tu..pastu follow je cam biasa.

diana said...

pernah dulu jadi gini..
akak klik je kat google tu,
masuk kan pasword semula dan follow je..hehhe..

khairul said...

hmmm..x pasti la saya

hira said...

cuba tekan google then sign in apa semua. kalau tak boleh juga, entah. saya pun tak tau kak. huhu

L said...

tekan jer gugel,, then masuk email n pasword u.. senang... huhu bnyk kali dah jd gini..=)

jom tgk kejap aja..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

Alyssa Syazmeen said...

Saya guna blog kawan saya nak follow blog saya , tpi bila saya tekan button follow di blog saya , dia tulis ERROR . Kenapa ye ? saye tk tahu macam mana nak betulkan nye semula . Boleh tolong tak ?

Ila said...

saya pun mengalami masalah yang sama...

Ila said...

@Ila
salam perkenalan,

Kalau boleh bantu saya mengatasinya... mumto5-ila.blogspot.com

Anonymous said...

An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who
has been conducting a little homework on this.
And he in fact bought me dinner simply because I discovered it
for him... lol. So let me reword this.... Thank YOU for
the meal!! But yeah, thanks for spending
the time to discuss this issue here on your internet site.


Feel free to surf to my site - rolexsale-shop.com

Anonymous said...

Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon everyday.
It will always be helpful to read through articles from other writers and use a little something from other websites.



Have a look at my web site: http://www.pradasale-shop.com/

Anonymous said...

Why users still use to read news papers when in this technological globe everything is available on web?



Feel free to visit my page; ロレックスレプリカ

Anonymous said...

This sesms to get a recurring problem, but you'll find many different angles towards the issue.
If you are unable to designate a space for
a game title room, you could possibly want to designate a unique area for gaming.
The Game - Com 780 last through long spaces oof time of
gameplay the way it has extremely strong cords, jiints and overall construction. Following are a couple of of them
felt by kids while gaming.

my website - Dragon City Hack Tool

Boeh said...

Asuransi Kesehatan memberikan perlindungan untuk hidup yang lebih aman dan terjamin. Pelayanan Kesehatan adalah kebutuhan bagi setiap orang. Setiap masyarakat ingin mendapatkan pelayanan yang baik dalam fasilitas pelayanan kesehatan. Dalam Undang Undang Dasar Tahun 1945 Pasal 28 dan Pasal 34 menyatakan bahwa setiap masyarakat Indonesia berhak untuk mendapatkan kehidupan sejahtera, tempat tinggal, kesehatan dan pelayanan kesehatan yang ada di negara kita, tetapi pada kenyataannya sering terjadi penyalahgunaan dalam upaya pemanfaatan pelayanan kesehatan.

Panji said...

Outbound Bandung - [URL="http://www.bandung-outbound.com/"]Outbound Gathering Bandung[/URL] adalah perusahaan yang berdomisili di Bandung dan bergerak dibidang pelatihan sumber daya manusia terutama di alam terbuka dengan menggunakan alam sebagai medianya serta kami juga Penyedia Jasa/Provider Outbound, untuk kegiatan – kegiatan yang sifatnya menantang dan petualangan ( Adventure ) seperti : Highrope ( Spider Web, Two Line Bridge, Hanging Bridge, Flying Fox ), [URL="http://www.bandung-outbound.com/"]Rafting Bandung[/URL] ( Palayangan Pangalengan, Cikandang Garut, Citarik Sukabumi), Amazing Race, Paintball, Airsoft Gun, Fun Off Road, ATV, Paralayang, Joyflight With Trike Tandem.

Panji said...

http://www.bandung-asuransi.com/ Asuransi Prudential Bandung merupakan istilah yang digunakan dalam merujuk pada tindakan, sistem, atau bisnis di mana perlindungan finansial atau ganti rugi secara finansial untuk jiwa, properti, kesehatan, Pendidikan, jiwa dan lain sebagainya untuk mendapatkan penggantian dari kejadian-kejadian tak terduga yang dapat terjadi seperti kematian, kehilangan, kerusakan atau sakit, namun kita harus melakukan pembayaran premi secara teratur pada http://www.bandung-asuransi.com/ Agen Prudential Bandung dalam jangka waktu tertentu sebagai pengganti polis yang menjamin perlindungan tersebut. http://www.bandung-asuransi.com/ Asurasi Prudential Bandung memberikan perlindungan untuk hidup yang lebih aman dan terjamin. Pelayanan http://www.bandung-asuransi.com/ Asuransi kesehatan prudential Bandung adalah kebutuhan bagi setiap orang. Setiap masyarakat ingin mendapatkan pelayanan yang baik dalam fasilitas pelayanan kesehatan. Dalam Undang Undang Dasar Tahun 1945 Pasal 28 dan Pasal 34 menyatakan bahwa setiap masyarakat Indonesia berhak untuk mendapatkan kehidupan sejahtera, tempat tinggal, kesehatan dan pelayanan kesehatan yang ada di negara kita, tetapi pada kenyataannya sering terjadi penyalahgunaan dalam upaya pemanfaatan pelayanan kesehatan.

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...