Nuffnang

Pages

Tuesday, 11 October 2011

13
Komen
Follower belog cenonet...

Assalamualaikum !!

Terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang telah sudi menjadi rakan di blog GreenApple yang tak seberapa ni. Sebagai tanda penghargaan saya nak berkenalan lebih rapat dengan follower ke 999 dan 1000 blog cenonet ni...
Follower ke 999 
Klik klik klik pada gambar wani yang comel tu.. tapi sayangnya tiada url ke blog wani.. harap jika wani ada terbaca catatan saya ni, wani letak link ke blog wani ye..
Follower ke 1000

ini header blog ayu..
Jomlah kita terjah blog Ayu.  Walaupon dah jadi ibu kepada Aysha dan Ayna... (comel nama cahayamata ayu...) tapi masih berkesempatan untuk mengemaskini blog.  Cantik dan kemas blog ayu.  Almaklum ayu dah menjadi warga blogger ni sejak September 2010.. dah otai pon..  Teruskan usaha ayu..

sudilah terima jambangan 1,000 kuntum bunga ni....(betul ke ada 1000 kuntum)


Pasti tidak dilupakan khas dan paling istimewa buat semua follower blog GreenApple yang setia.  Walaupon kadang-kadang kurang berkesempatan nak duduk melepak lama sikit kat depan lappy ni... tapi masih ada juga yang sudi singgah... Terima Kasih tidak terhingga untuk semua...

Paling teristimewa Untuk Semua Follower blog GreenApple

Post a Comment

13 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

hebat !

Princess Azne said...

mcm mane na buad entry. . pas2 ade Follower ke 999 n gmbr tu kt bwh? cmner eq?bleyh ajar x?

SoLy SoLicious said...

waahh..dh 1019 la..laju bebenor ha naiknye follower die

Kalamhati said...

wah tahniah!!

~aYu~ said...

thanks sbb tag ayu kat sini. terharu lak. ayu masih baru lagi dlm blogging ni. Byk lg nak kena belajar and mintak tunjur ajar ayu ok.

1019 follower! tahniah. ayu tak dpt nak lawan tu.huhu :)

hira said...

wuuuuuuuuu.. dah 1k! congrates kak~ hehe

yusuflaili said...

Salam;
Makin banyak followers makin berat rasa nak bw balas..semuanya kerana kengkangan kerja.

khairul said...

tahniah followers dh ribuan dah

wanie wonek said...

cik green apple : sangat terharu ni. saya la cik wanie. hehehe .. jemput2 la ke blog saya ea .. maaf sangat sbb tak letak link skali :)

Asyila Zainuddin said...

wahhh.. ramai dah follower die.. ;)

Elih Japahar said...

Ops! 1022 follower awk ni..cepatnya berkembang hehe..anyway, tahniah utk follower 999 dan 1000 tu...

salwaismail said...

tahniah!!! :)

fRaMe+LenSeS said...

tahniah ye. moga terus maju. :D

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...