Nuffnang

Pages

Saturday, 3 September 2011

25
Komen
Anugerah untuk follower

Assalamualaikum..


Selamat Hari Raya... hari ni dah hari yang ke 5 kita beraya.  Bila buka blog makin ramai follower yang sudi mengikuti perkembangan blog ni.  Rasa terfikir pula nak beri penghargaan kepada follower yang ke sekian-sekian.  Nak buat sesuatu yang boleh di ingati sampai bila-bila.  

Sedang saya mereka bentuk apa yang nak dijadikan sebagai anugerah. Saya pon mula menerjah ke blog-blog yang pernah memberi penghargaan kepada follower mereka untuk angka-angka tertentu.  Nampak cantik dan menarik.

Tetapi.. bagaimana pula dengan follower yang tidak mendapat nombor-nombor bertuah tu..  sedangkan tanpa mereka maka tiadalah angka-angka bertuah tu. Rasa tidak adil kepada semua follower saya yang lain, mesti mereka kecil hati. Kenapa nombor-nombor tertentu saja yang dapat anugerah, sedangkan tanpa klik dari mereka, angka pasti tidak berubah.

Oleh kerana sayang kepada semua follower saya... maka saya terpaksa batalkan hasrat untuk memberi anugerah khas kepada follower bertuah kerana.. kamu semua adalah yang teristimewa.

Sayang kamu semua.

Post a Comment

25 comments:

hira said...

yeahhhhhh.. akak pun teristimewa :D

p/s: congrates follower dah capai 900! fuhhhh.. hebat~ hehe

cik zila said...

tanpa followers, kadang2 mcm sunyi je someone punyer blog..
congratz sbb followers hampir nk cecah angka 1000.. :)

Kalamhati said...

btul tu..so akak ni antara yg bertuah la kan..hihihi guwau je

tia @ Ini Kisah Tia said...

takpe kut kak . tak bermakna kita tak hargai follower yang lain cuma ia macam lucky lah .. lucky kepada follower tu :)

Jasman said...

betul ke aku istimewa pd ko...haha
seronok la beraya kan...banyak dpt duit raya?

____Myera Nyera said...

-.- ... nak award sobs haha joke.

iMBobo said...

betul tu :) siapalah kita tanpa follower kan :) tp blog iMBobo skrg follower hanya angka :( sebab ada masalah dgn feed so dorg kena follow balik..sedih2..

Chachos Cheezy Wedges said...

wahhh!! bertuah nya jd follower blog nie... haha!!

Elih Japahar said...

Makaseh yer...terasa sangat dihargai pulak :) follower dah ramai..raya pun dah masuk ke-6..maka, sy ambil kesempatan ini untuk memohon maaf dan ampun sekiranya sy terkomen dan tersilap kata time komen kat sini..:)

puteri ain said...

yeahh . terasa diriku terlalu istimewa . ahaha

yusuflaili said...

Salam merdekaraya;
kau buat segmen lain dari yang lain pula...

Mie said...

Salam Lebaran ciksu,

Buat je anugerah untuk follower tu. Utk tidak dikatakan pilih no sekian-sekian, gunakan je random.org tu... Just my 2cents..

eik`S noName said...

perghhh...mesti esyad kan follower yg bertuah tu...jgn cakap la..nnt ramai org jeles...ehehhee

Zul Fattah said...

aku masih mencari blog apple hijau yg betul..
ramai yg aku jumpa pakai nama ni.. aku cuma nk ucapkan tima kasih kpada blog green apple.. tapi aku tak pasti.. adakh blog ini, atau blog yg satu lg..

khairul said...

nk dekat 1K dh nie..tahniah

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

Acik said...

ekekeeee
buat ler blog review! :)

anak wak mail said...

maksudnya,,awak sayang saya la kan..sayang awak juga..:)

Anonymous said...

Nіce blog here! Alѕo your ѕite loads up fast!

What ωeb host are you usіng? Can I get your аffilіаte lіnk tо уour host?
I wiѕh my sitе loadеd up as quісkly as yοurs
lol

Feel freе to ѕurf tο my blog - best plumbers birmingham

Anonymous said...

Maybe a sudden emergency or your car breaking down has you needing money and needing it as fast as possible, thus reducing the share of the principal repaid in each month.
Think of debt relief options Remember that you
possess still an option to assist you. When looking for loans it is
advisable for the individual in all cases.
There is also charges on the card, not just the purchase.


Feel free to surf to my web-site debt consolidation relief

Anonymous said...

One way to make sure that you pay for your auto insurance in california.
Nationwide insurance coverage advantagesClients obtain cheap car insurance, medical insurance etc.
Auto Insurance In California rates do not depend only on
factors such as a tree that falls on your vehicle, but it s a
requirement under state law that you meet your areas minimum liability limits.
But if you're retired and just want to make it much better by minimizing the premium.

my web-site ... philsautoinsurance.com

Anonymous said...

Instead of asking" is my ex how do you get a girlfriend over me? In my opinion this is how most women interpret this.

Anonymous said...

Excеllеnt ѕite уou have here but I was wanting to know іf you knew of any fοrums that cover the sаme tоpics tаlkeԁ about heгe?
I'd really like to be a part of group where I can get suggestions from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you!

My website; natural breast growth

Anonymous said...

Little anything more makes one more enticing to ladies than to attract women
see a reaction in most women. Instead, get expert advice on what to perform with them and attract women see them as an act of arrogance.
If you are waiting for you to want to date. Making your ex attract women
smoothly, this article will briefly explain how taking up space in a public place.
You can't wait around for the right man for her.

my website :: how to attract beautiful women

Anonymous said...

You may get consolidate credit cards to pay off credit card debt swifter also.
Clearly, there are many online companies who
are" faxless" who help you get lower interest
rates, avoid late payments and fees, but if overused
consumers can find themselves in a difficult situation.
Do you need to carefully consider many things.
Being able to pay off a credit card account with a lower interest rate.
So this means you will now have difficulty getting that several kinds of loans.


Take a look at my blog post ... consolidate payday loans

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...