Nuffnang

Pages

Sunday, 26 June 2011

35
Komen
Follower

Siapa follower kita...

Saya sangat menghargai semua sekali follower yang telah sudi follow blog nih..
Tanpa kengkawan semua blog ni tidak bermakna.
Setiap blogger yang sudi singgah ke blog saya 
pasti 
akan saya kunjungi semula dan FOLLOW kengkawan semua
tetapi .... TOLONG... tinggalkan jejak di shoutbox atau ruangan komen
disamping itu saya juga akan 
klik klik klik incik nuff .... (kalau ada lah...) di blog kengkawan
TERIMA KASIH SEMUA... 
Sayang semua....
muuahhhhh...





Post a Comment

35 comments:

nurAMALLINA said...

Alalalala comel :)

Pojiekyra said...

;))

Green Apple said...

nuramallina : tq ina... sayanggggg..

Green Apple said...

pojiekyra : tq sudi singgah sini ye...

Syazwani Amira said...

keep blogging yaw ;)

Mohd Izzar said...

syg awk jgk..hahah^^

Reza Razi said...

Tanpa follower siapalah kita.. :-)

sRikANdi FiSaBiliLLaH said...

nice blog.. truskan menulis!

tia @ Ini Kisah Tia said...

yee . tanpa rakan blogger , siapalah kita :)

fa said...

GA: actually an.. mcm mana nk snap pic yg ada dkt screen laptop or pc kita ni ea? cthnya mcm GA snap pic follower tu.. hee ;)

Green Apple said...

syazwani : Terima kasih atas dorongan...

Green Apple said...

mohd izzar : hehe... suka lah..

Green Apple said...

Reza : bila ada follower baru bersemangat...

Green Apple said...

Srikandi : Tq... sokongan srikandi sangat dihargai...

Green Apple said...

tia : betul tu tia... tanpa kengkawan sunyilah blog kita...

Green Apple said...

fa : sy guna snipping tool.. memang ada kat komputer sy ni...
bila kita guna tu.. dia terus cut bahagian yg kita nak sahaja...

Chempaka Sari said...

follow here.....

fa said...

GA: owh.. ok2.. thx ea.. ngee :)

Onitsuka_hana said...

no 256 tuu hana.hehe

Onitsuka_hana said...

no 256 tuu hana.hehe

Green Apple said...

256 tu hana yer...
TQ hana... tanpa hana x cukup 257 tu... hehe...

syarifahsidrus said...

sedih bila follower tak boleh dijejak kembali..hee

Green Apple said...

syarifahsidrus : betul tu... sy slalu hadapi maslah tu... kadang2 follower x tingal jejak dan pd profil mereka x letak link blog...
so... macamana nak jejak... sedih

sabella mohamad said...

wah dh ramai followers dia !
^_^

Green Apple said...

sabella lah salah sorangnya... tq semua... epi sngt bila ramai yg sokong...

KeTaM_BaTu said...

singgah sini... ^^

http://stone-crab.blogspot.com

Green Apple said...

ketam_batu : Timakasih... dgn susahpayahnya ketam mengiring kat cni ye...

ABU said...

tahniah..:)

Bro ahmad said...

tahniah bertambah follower....:)
ahmad up lagi
salam perkenalan dari seposen je?

Green Apple said...

abu: tq incik abu... sudi beri sokongan... nt sy terjak blog incik abu yer...

Green Apple said...

bro ahmad : thx bro... best...

sungsam said...

singgah sini...
http://abie-zerohero.blogspot.com/

amny said...

Saya bebelog sebab mencari kawan...hehehhe


blog terbaik!!

Green Apple said...

sungsam : thnx .....

amny : ramai kawan banyak pengalaman...

abglan said...

Sy pun baru nak follow...

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...