Nuffnang

Pages

Wednesday, 29 June 2011

38
Komen
Kotak Menjerit (Shoutbox) Tak Penting..

Blog mana yang perlukan kotak menjerit ni...

Kotak ni sebenarnya penting dan sangat penting untuk blog sy ni... hehe..
Rasanya jika tanpa kotak tu.. tak siapa mengenali sesama rakan blogger
Bila buat blogwalking.. banyak blog yang dapat singgah
sambil promot belogggg...

Kalau dah otai tu... tak mainlah kotak ni...
follower pon dah berpuluh riban.... org pon dah ramai kenal
Tak perlu promot... orang memang akan datang dan serang tiap hari...
itu pendapat saya... tapi kalau orang lain tu x tau pulak...
masing-masing ada pendapat sendiri...
so... terpulang....



Post a Comment

38 comments:

~Sya~ said...

sy pun sgt perlukan kotak ni...dr situ blh pegi blog org lain kan...pastu balas kunjungan plak...baru best

fa said...

fa un suka au~ *sambil cuba menjerit ala2 kotak menjerit~ erk? hehehe ;)

nurAMALLINA said...

Entah, kalau saya lagi best ada kotak jerit ni. Nak interaksi senang :p

kotak bulat said...

bila ad bnda ni..seng nak merapu2 dgn kwn2 blog..hehe

Pojiekyra said...

agree need shoutbox

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

i agree with u.. aku rase SB ne masih releven kut.. terutamanye untuk blogger baru cm aku ni

Green Apple said...

sya : tanpa kotak tu susah nk gi blok geng...

Green Apple said...

fa : fa adalah cth terbaik... kerana kotak jerit tu ramai kenali fa... betul tak..

Green Apple said...

nuramalina : biasanya org baru penting benda ni... klu x sape pon x kenal...

Green Apple said...

kotak bulat : disebabkan KJ tu lah saya sampai ke blog cik kotak bulat...hehe...

Green Apple said...

pojiekyra: Yessss...

Green Apple said...

Taufiq Ariffin: TQ krn agree.. hehe..

M Fizan said...

penting2..masih relevan ..hehe

Nurhasliza Jeffry said...

Betul tu. Terutama untuk blogger baru macam saya ni. HEHE..

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

hurm...kotak amat penting walau kita fofular pon, lau tak, xterbalas la jejak orang tu...hehehe.....kita taktau sape yang datang umah... ;-)

kecuali org tu tinggalkan komen je

Khairil said...

kalau takda kotak ni terasa mcm botu sunyi saja...

cikpuanWani said...

Saya perLu .. senang nak usha siapa yang datang meLawat :)

diana said...

blog akak kalau tak de s/b rasa tak meriah je..sebab tak semua orang nak komen..kalau entry menarik orang komen..tak menarik,orang blah gitu je..

Tapak Kaki said...

ada orang datang serang shoutbox je.. entri tak baca pun...haha

Terbelog said...

penting2
kalo x x leh promote :)

Green Apple said...

Fizan : ye..ye... relevan lagi...

Green Apple said...

Nurhasliza: mcm sy juga... hehe

Green Apple said...

DefarhanoVII : sgt pting... blog pon meriah ckit... x la sunyi...

Green Apple said...

Khairil: tau x pe... hehe

Green Apple said...

CikpuanWani : betul tu.. br kita senang nk dtg smula...

Green Apple said...

diana : ye la.. mcm sy gak.. bkn pandai nak menulis...kdg2 x ada idea... org pon x nak singgah...

Green Apple said...

Tapak kaki : kekadang ada gak camtu... tp.. x pe... sy flexible... hehe..

Green Apple said...

Terbelog : susah ckit nk promote klu x de shoutbox... lg2 kalu n2 panjang menjela... tension nk baca... hehe...

Fathiah Hamim said...

shoutbox sangat pentinggggggg

PenDekAr LauT said...

Sy perlukan kotak ini.. Sy masih baru.. Memang sangat2 memerlukan...

Siti Arfah said...

Ya, shoutbox mmg sgt penting . Penting juga buat sy coz stiap blog sy pegi psti sy akn follow dan tinggl jejak. Malang bg blog yg x letk shoutox coz blog tu sy xkn follow. :)

amir aizat said...

setuju sgt!!

amny said...

Dulu blog amni ade shoutbox tp sekarang terpksa buang sbb agak jarang on9,,nanti klu org tinggal link die kt shoutbox,tp kita xterjah blik,xpasal2 digelar sombong...xcmtu ke??hehhe

zuhanismohamed said...

sokong2..kotak tu memng penting tempat untuk meninggalkan jejak..hehe

Green Apple said...

Fathiah Hamim : betul3...


PenDekAr LauT : sama le kite...org baru...hehe


Siti Arfah: idup ARFAH... hehe.. senang & cepat nk terjah...

Green Apple said...

amir aizat : thx... memang penting..


amny :betul gak tu... kesian kt geng yg singgah ye...


zuhanismohamed: thx zu... dpt singgah bnyk blog... pd pendapat saya, bkn terlalu harap tuan punya blog bls kunjungan... TETAPI... harap blogger lain dpt nmpak kewujudan blog kita... betul tak..

Siti Arfah said...

Green Apple = Hehe . :). Betol3 .

Green Apple said...

Siti Arfah : kenyataan...

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...