Nuffnang

Pages

Thursday, 30 June 2011

25
Komen
Follower yg tak dapat di follow semula

Nak kongsi maklumat kepada yang belum letak link blog kat profile korang...
beriya laa nak follow semula...  tapi frust satu jer... bile klik dekat gambar muka korang dalam Follower google friends, tak ade link pun ke blog korang...
Harap... 
sesiapa juga yg masih x tahu tentang kepentingan link ke blog
sila ke Belog AdamXis untuk dapatkan tutorial.


Sepatutnya...
Bila klik kat gambar akan ada link ke blog.... seperti arrow merah kat contoh dibawah
barulah boleh follow semula... tentu en dan cik semua akan sedikit keciwa bila
blog yg telah difollow x sudi nak follow kan.....



Post a Comment

25 comments:

myra faez said...

betul2..kdg2 2 frust je...semggt la nk follow org kan2..^_^

fa said...

haaa... betul3!!
x tahu mcm mana nk follow diaorg semula.. ='(

Lia-De-Pinky-Leo said...

e'eh... x ada link ker? x prasan pulak.. hhu...

Green Apple said...

Myra : rasa x smpai hati... geng dah susahpayah dtg folo kita... tp kita x dpt nk balas kebaikan tu...

Green Apple said...

fa : memang lah jadi ckit masalah... x reti camana nak jejak semula... klau ada tinggalkan komen atau jejak kat shoutbox x pe lg...

Green Apple said...

Lia-De-Pinky-Leo: lia punya ada...
tp ada sesetengah tu agaknya x perasan link tu x ada...

Freaky said...

hehe memang x leh buat apa la jawabnya.. dah la kat shoutbox xde tinggal link

Green Apple said...

Freaky : tu yg terpaksa bagi tau dan mintak diorg betulkan...

Reza Razi said...

Mmg rugi la kan sape yg x letak link tu.. rugi2.. mybe diorang ni jenis yg ikhlas kot.. maksudnye bkan jenis I follow U, U follow me... hehe.. ;-)

Jasman said...

mungkin jgk diorg xde blog tp nak jd follower.haha

noona said...

tol2 sedih tol bile tak leh nak jejak follower yg da follow kite :)

GaRy™ said...

wah!!!... aten tu pun ada follow blog gary gak~... huuu.... huu....

Syuxer said...

saya pernah alami situasi camni huhu..check kat shoutbox xde lagi parah..last2 biarkan aje..

M Fizan said...

dah banyak kali cakap..tapi diorang still wat dunno..apo nak dikato? huhu

syarifahsidrus said...

selalu ada je macam ni. sedih kan?

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . kalau Tia dapat macam tu , Tia anggap dia secreto admirer :)

zuhanismohamed said...

betul2..sokong sangat..

semangat nak follow dia tp dia xletak link sekali..

kang ingat kita xnak follow dia pulak..ish ish

Anak Wak Mail said...

betul3x..sedikit kuciwa..camne saya nak follow blog ni??saya tak nampak butang follow!hehe

Green Apple said...

Reza : mungkin iklas.... atau x perasan yang link tu x keluar secara auto

Jasman : errrmm... x pasti lak...

noona : memang sedih.. org sudi tpi kita x dpt balas budi...

Green Apple said...

Gary : x leh nak wat apa2 lah..

syuxer : terpaksalah abaikan je...

fizan : mungkin ada yg x tau fungsinya...

syarifah : ramai gak yang jd camtu..

Green Apple said...

tia : waaah... best gak tu... suka dalam diam...

zuhanismohamad : bukan salah tuan empunya blog... nak wat camane...ye tak..

anakwakmail : frust menonggeng... eh...eh... x la smpai menonggeng.. hehe..

zareliqa afiqa said...

tol tuh~ cmne nak follow balik kalau takde link...:((

Green Apple said...

zareliq afiqa : sedih ....

Muhammad Burn said...

tu lah pasal, sy pun kecewa tak dapat follow dia smula...

Anonymous said...

Howdy this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!On line Trading is not hard, offers you genuine sense of getting http://mygaragebook.com/index.php?do=/profile-954/info/ and harmless and easy method of shopping for on site

Check out my blog jersey shop
My web site > jersey shirt

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...