Nuffnang

Pages

Friday, 1 July 2011

65
Komen
Segmen : Seminggu 100 Follower Kembali


Seminggu 100 Follower... biar betul...

Jom sesiapa yang teringin nak join segmen ni sila terjah blog Firdaus Life
cepat cepat jangan terlambat... kita sama2 serang...
diperlukan 200 blog sahaja...


Post a Comment

65 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . Tia dah join jugak :)

Cik TeN10 said...

akn dipertimbangkan.. hihi ^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe .. Tia komen sikit pasal blog ni boleh ?
buang gambar je tak cukup nak kasi ringan blog . apa yang Tia nampak sini ada 3 widget yang boleh dibuang dan mungkin akan jadikan blog ringan sikit . tak percaya ?

sebelum buat ni , apakat try timbang dulu berat blog dan bezakan selepas buang widget2 ni ..

antara widget yang perlu dibuang :
1. nampak tak kelip2 tepi sebelah kiri? tak ada itu pun pembaca tak kisah . malahan , dorang tak pedulik pun kewujudan widget tu ..

2. VISITORS yang ada dekat sidebar . yang tu pun tak penting sangat . boleh je nak tengok dekat analytics nuffnang ..

3. settingkan post jadi 2-3 aje. tak payah banyak2 letak dekat page depan . kalau nak orang baca post yang lain , boleh pasang blog archieve .

hehe . tu aje dari komen Tia . cuma pandangan ye .. tak ikut tak kisah :)

Freaky said...

thanx join. haha kene bg idea dengan tia da.. :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia kongsi apa yang Tia tau . Tia bantu apa yang perlu :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . yee . sebelah kanan masih berat . sanggup lagi tak ubah sikit ? kalau sanggup , baca ni :

1. ABOUT ME tu . rasanya takda fungsi..

2. TRANSLATE pun takda apa kecuali ada orang putih datang nak baca entri kita ..

3. VOTE nuffnang tu . boleh set dekat akaun nuffnang supaya tak keluar . boleh ringankan lagi blog ..

4. SUSUN atur widget di sidebar . atas sekali iklan nuffnang , blog archieve , followers , yang lain dah betul . sebabnya , widget followers lah paling berat dan lama nak loading ..

5. Jangan pindahkan coloumn sidebar ke sebelah kiri . selalunya column sidebarlah yang melambatkan loading blog . biarkan kekal macam ni ..

sekurang2nya , kalau sidebar lambat keluar .. entri masih boleh dibaca . kan pengunjung nak baca entri :)

wah! banyaknyeeee :)

Amiirah Cassan said...

yay ! meh ramai2 join segmen freaky , hehe mira dah join segmen lepas, kali ni jadi tukang terjah je , kekeke :)

Green Apple said...

Tia : jasamu dikenang slalu....

cik ten10 : jom serang..

freaky : thx jugak... tia ni suka tlg geng... hehe... best...

amiirah cassan : o ye ke... jd pemerhati je lah.. hehe...

syaz@rozelt said...

hai green apple..join jugak erk segmen freaky..eah dapat tips dr tia lagi tuh..hehe

Bro ahmad said...

tadi bw ada nampak segmen 1000 follower sebulan huhuhu

Elie Lily said...

ramai eh buat segmen macam ni..bagus2... ;)

Wanie said...

x join2 lagi pun..hehe

GaRy™ said...

e'eh, tersinggah cne.. hehehe~
jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Seminggu 100 Follower Kembali

jom join
31-7 Birthday Giveaway

sergeant keroro said...

alien terjah sini!! XD

workshop girl said...

singgah dr segmen seminggu 100 follower kumpulan 3
sudah follow
follow me
http://workshopgirl86.blogspot.com/

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu..alya dtg nie!! nak terjah blog yg join segmen seminggu 100 follower, selamat berkenalan.. :)

www.alyaesprezzo.com

SoLy SoLicious said...

dtg singgah dr segemn belog freaky...

FOLLOW kamu as well
yeah..im ur lucky followers..ke 400!!

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/seminggu-100-follower-kembali.html

GaRy™ said...

terjah dua kali!!.. hehe...
lagi sekali, jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~..

Seminggu 100 Follower Kembali blog gary!!

hehehehehe...

Tea said...

singgah dr blog freaky. hai kita same group!! xDD

ainondreamergirl♥ said...

dtg terjah cni.

Qaseh Qhaleef said...

terjah sini...
dari segmen encik freaky kite..

ashafanie said...

JEJAK PANTAs:::singgah follow n tinggal jejak kat blog ni dari segmen freky..

Follow kembali jika sudi..:-)


p/s:::nama lgi jejak pntas, copy N paste je ni..mgkin ada yg dah jd folowers..

epy blogging

misz myza said...

singgah sni juga... slm perkenalan...

aremieroul said...

saya terjah sini dari blog freaky..^^ saya join jugak..menunggu senarai yg seterusnya...he3..btw, saya follow kamu tau..^^ kalau rajin follow saya jugak k..^^

Erin Azizan said...

folo u dearrr.

Luq At Your Words™ said...

snggah lagi sini dr segmen freaky!

jom singgah sini lak!
http://lhthebest12.blogspot.com/

^^nu[dd]yra^^ said...

done follow...

salam perkenalan...
sy cik dd...
dr kumpulan 1
segmen seminggu 100 follower ;)

siti kektus said...

haip~

singgah sini, ;)

EYFAalias said...

hye. eyfa datang nak balas kunjungan. Hehehe. Happy blogging yaw! Eyfa follow sini :)

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

iPai said...

Thank u sebab singgah kat blog saya, Green Apple ...

nanti senang-senang, datang laa lagi kat blog saya ni

sue perbs.. said...

singgah .. join jugakk.. n dh follo kamu

Green Apple said...

syaz : tia kan baik... hehe..

bro ahmad : sebulan 1000 follower...biar betul... best tu..

elie lily : bagus.. bleh lah kita join...

Green Apple said...

wanie : jom lah join skli... meramaikan rakan...

Gary : thnx singgah gak... dah vote pon...hehe

gadis melayu : thnx..

Green Apple said...

sergeant keroro : thnx..

workshop girl : thnx..

Alya Esprézzo : jom sama2 terjah..

Green Apple said...

SoLy SoLicious : thx sudi singgah & folo...salam kenal gak..

Gary : berapa kali nak terjah pon x kesah.. hehe... dialu-alukan...

Tea : thnx...

Green Apple said...

ainondreamergirl♥ : TQ sudi terjah cni...

Qaseh Qhaleef: segmen yang menarik...

ashafanie : lagi pantas lagi bagus...

Green Apple said...

misz myza: salam kenal... thnx sudi singgah cni...

aremieroul : thnx amirul..

Erin Azizan : thnx erin..

Green Apple said...

Luq At Your Words: thnx sudi singgah cni...

^^nu[dd]yra^^ : thnx cik dd.. salam kenal..

siti kektus : thnx...

Green Apple said...

EYFAalias : thnx eyfa..

iPai : thx sudi singgah cni.. nanti saya terjah semua sekali.. hehe

sue perbs: thnx sue...bestnya dapat sokongan...

Cik Jari Tembam said...

woott! woott! singgah sini dari segmen seminggu 100 followers, i follow ^_^

Green Apple said...

cik jari tembam : Thnx... sama2 join ye...

:DiDa: said...

hi...
Datang dan Follow dari group.8...
segmen Seminggu 100 Follower...^^v
~Salam Kenal~

zieyzain said...

hye, ziey janjalan here dr segmen seminggu 100 follower..follow u yah=)

NuSaNa NoSa 91 said...

haiii~ keen dtg sini utk support awak.. happy blogging.. chaiyookk, chaiiyoookk!! ^_^

Green Apple said...

Terima Kasih : Dida... zieyzain... nusana nosa91... nt sy dtg serang blog awak ye...

نور عملينا زهافيرح said...

dtg singgah cni smbil folo :)

azeelia azman said...

sggh dari group 1.folo sini jgk

ninie_azriena said...

terbang melayang dari grup 9
hai..saya ninie..kamu pula ?? (n_n)
salam perkenalan dari ninie ye..

jom terjah ninie pula tau
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

*assyiera* said...

salam kenal kembali green apple :)
yeay! saye follower baru awak :)
cenyum slalu :)

umi's cup cake said...

umi singgah dan follow...dari http://umiscupcake.blogspot.com

perfect life z said...

SERANG!!!!...saya serang kat sini tau...hahaha...salam blogger....

fifirainbowgrey said...

hye! singgah sini + follow :)

Ezzaty Hanan said...

saya pon dah follow awk balik!! thanx!

aKu_aG said...

hai....datang singgah group 3 plak...sori lmbt...ni dari group 8...segmen freaky gak....singgah2 la blog saya ya...da follow cni...^^.v

Bisikan Batinku

Dzarief Zuhdi said...

thanks follow :D

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/07/terima-kasih-kepada-anda-semua.html

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang terjah dr kump 1 n follow..!:D


Jom join Segment Saya Punya Lagi Best!
http://nokakashichi.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

nananaDya said...

singgah sini dari kumpln 12...=)

LUNA LANUN said...

saya dtg dr segmen Seminggu 100 Follower Kembali untuk menggegarkan anda... :)

Entri terbaru dan entri pilihan, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Sweet Escape Brunei Darussalam Part 3 - Masjid Omar 'Ali Saifuddien
2. Sweet Escape Brunei Darussalam Part 2 - Masjid Jame' Asr Hassanil Bolkiah
3. Sweet Escape Brunei Darussalam Part 1 - Bandar Seri Begawan
4. Unsur "JANGAN DIBUAT" Pada Blog Untuk Menjadi "BLOG MESRA PENGUNJUNG"
5. 5 Kebiasaan Blogger Yang Perlu Dihentikan

by LUNA LANUN

HasrulHassan [HH] said...

Salam.
Memeriahkan segmen freaky - Seminggu 100 Follower Kembali.

Selamat berblog. Berbloglah dengan baik, dan mari sama-sama menyebarkan ilmu dan info berguna kepada dunia.

Ikhlas dari hasrulhassan.
BANGKU KOSONG

.done followed

Ariena Hisham said...

Salam :) Saya dari segmen freaky! Follow awak. Jom terjah blog saya pulak! :) TQ~

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . :)

wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

misskawaii said...

terjah sini dari segmen freaky. dah follow :)

Cik Wunny said...

salam ziarah dari kumpulan 14...
follow me...=)

http://cikwunny2410.blogspot.com/

Anonymous said...

Thanks for the marvelous posting! I seriously
enjoyed reading it, you can be a great author.I will always bookmark your
blog and will often come back later in life. I
want to encourage you to continue your great work, have a nice holiday weekend!
To have much more data, you could potentially just style http://www.
monmeccraque.fr/elgg/blog/view/9646/purchasing-efficient-solutions-involved-with-football-jersey into Google, but
that would not be the quickest path to success.

.. For faster results, head to site

Review my homepage - jersey shirt

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...