Nuffnang

Pages

Tuesday, 5 July 2011

11
Komen
Cari Kerja Kosong

Sorang kawan ni baru habis study....
jadi... sekarang sedang berusaha keras mencari pekerjaan, sementara menunggu
hospital panggil untuk bertugas dalam bulan Oktober nanti... 
lama gak tu...nak jadi penganggur terhormat...
lebih2 pon tolong mak masak kat rumah... namapon pompuan... hehe..
tiap2 hari terjah website jawatankosong... tapi yang paling menarik ada satu 
tawaran iklan jawatan kosong ni... (mungkin lawak je kooott...)
pencuri sambilan... hehe... 
nak tengok apa syarat2nya... 


Kerja Kosong | Pencuri Sambilan Diperlukan!

Siapa mahu cepat kaya? Ada yang mahu kerja part time yang senang tapi pendapatan lumayan?
Mari sini! Ada kerja kosong untuk anda!! wpml yahoo Kerja Kosong | Pencuri Sambilan Diperlukan!
Kerja kosong apa? Kerja ni nak kata senang tak ada senang sangat. Tapi boleh lah kalau nak buat part time. Tidak perlu ada diploma atau degree. Cuma kena patuhi syarat-syarat di bawah ni aje…
1. Sihat tubuh badan (tak boleh sakit sebab kerja kosong ni memerlukan tenaga yang kuat.. lagi satu kerja kosong ni tak ada MC okey.. you MC you rugi.. ada faham?)
2. Suka ponteng sekolah – ini bukti kamu boleh jadi pencuri yang terhebat.
3. Single – tak boleh kahwin.. sebab kalau kahwin susah dah terikat dengan keluarga. Kalau single senang nak menghilangkan diri kalau diburu.
4. Ada OTAK! – kalau tak ada otak maka tak pandai berfikir dan mengatur strategi.. so tak maju kerjaya kamu nanti. So, kena contohi Robin Hood… otak dia bergeliga okeh.

p/s ingatkan iklan ni betul-betul... bila baca sampai habis... rupanya littlemama ni lepas geram sebab pencuri masuk rumah mak dia... kesian 
Sumber maklumat : littlemamadiary   (thanx...)

Post a Comment

11 comments:

akmaL said...

haha..sabo jela..ingatkan betul2 td..haha

Green Apple said...

macam tedesak sangat... hehe... tapi sebenarnya kalau rajin... macam2 kerja ada...

niena shopping2u said...

grrrr.., igt btul2 haha..pncuri smbilan eh,tu bkan smbilan kot full time hehehe..

Green Apple said...

niena : betul2... full time... hehe...

Jahidih Saili said...

haha..adoii..lawak..sy ktw tertakbahak ni..:)

Green Apple said...

jahidin : hehe... ni namanya lawak seram

iMBobo said...

gaji kira macam mana ni?hehe

Green Apple said...

im : bergantung pada berapa banyak kes... hehe..

Anak Wak Mail said...

kompem aku tak diterima kerja kat sini..sebab aku tak rajin ponteng sekolah..:p

Anonymous said...

Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I
am going through difficulties with your RSS. I don't know why I am unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical RSS issues? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanks!!For more good information on http://facemobs.net/index.php?do=/profile-635/info/ and suggestions look into with site

Here is my web-site: jersey shirt

Anonymous said...

Hi there, after reading his remarkable article i am as well delighted to share my know-how heee with mates.


my homepage games

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...