Nuffnang

Pages

Monday, 25 July 2011

40
Komen
Jujur ke bila bersegmen

Sejak akhir-akhir ni suka sangat nak join segmen... macam-macam blog yang saya terjah dan memeriahkan sambil memberi sokongan blog yang menganjurkan segmen-segmen ni...

Antara segmen yang telah saya join, dari cik Kotak Bulat cik Luna Lanun, en Freaky, en Bangku Kosong dan banyak lagi lah...  semuanya best dan semakin meriah blog dikunjungi rakan-rakan blogger...

Tapiiii.... sedih gak nak cerita kat sini...
Ada satu blog ni... buat segmen... suruh orang join, kemudian dia akan pilih pemenang dari blog-blog yang telah join segmen dia ni...  saya pon apa lagi dengan berkobar-kobarnya menyelitkan diri gak lah... sehari dua kemudian saya terjah kembali blog tersebut, nak tengok perkembangan segmen tuan belog... tapi yang sedihnya, tuan blog ni dengan bangganya tulis kat bawah sekali segmen dia tu..."Segmen ini dibatalkan, kerana kurang sambutan...hehehe.."

Memang kurang sambutan pon.... tak sampai 10 blog yang join... tapi... masalahnya, dia tidak jujur kepada blog yang telah sudi dan bersusahpayah ikut syarat dia... oleh kerana sakithati punya pasal, saya pon delete terus entry segmen tersebut dari blog saya...

Tabik spring pada cik Kotak Bulat semangat untuk bersegmen seperti kata-katanya yang berkobar-kobar...
p/s : aku nak study proposal projek ni.. jadi aku tetap akan buat macam yang aku kata walaupun hanya seorang yang join.. lalala~
Kalau rasa tak boleh nak menepati janji, lebih baik tak usah buat segmen....


Post a Comment

40 comments:

eintan nurfuzie said...

BTUL2....CIK EN PUN BENGANG CM2...TP MASA CIK EN UAT CONTETS DULU..PENYERTAAN DE 4 JER...TP CIK EN TRUSKAN GAK..BUKAN PE...HARAPAN ORANG KAN...JOIN MSTI NKTAU KEPUTUSAN..PENAT2 UAT ENTRY TP DIBATALKAN..ANGIN JER 1 BADAN KAN?

Green Apple said...

eintan : memang hangin... siap boleh gelakkan kita balik tuh... hadoiiii...

lala shaheila said...

kdg blog mcm tu nak org follow je...

Green Apple said...

lal shaheila : betul tu... saya bila dah terkena camtu.. jgn harap nak datang lagi...

Ezad Skytech said...

da penat2 buat entri..tiba2 dibatalkan atas alasan takde sambutan...bukannya apa..

walaupun hanya 1-2 orang je yg join..nape tak teruskan je...sekali kalau da terkena mcm tu mmg serik nak dtg singgah lagi kan...

Green Apple said...

Ezad : kita niat baik nak join tapi bila dipermainkan memang sakit hati lah...

hira said...

wah. memang banyak sakit woo bila macam itu. lu tak pegang janji lu, lu blah. wah, boleh pula nak tiru lagak kl gangster. haha :D akak, bawa bersabar eh? akak join segmen dari orang yang jujur-jujur je, ok? ;)

Green Apple said...

hira: hehe.. lawaklah... harap lepas ni x terkena lagi...

yazidy said...

alamak! siannye kes ni.. sbb tu aku mmg agak malas nak join segmen2 nih..

Anak Wak Mail said...

boleh plak camtu..sian awak..sabar ye..=)

Green Apple said...

yazidy : tapi sebenarnya seronok bila join ni... lagi ramai kawan..

Green Apple said...

AWM : tengah sabar ni... dah malas nak ke blog beliau...

Jiejah Gorjes said...

dia nak kejar trafik tu. tp mmg tak patut la kan buat mcm tu hargai la mereka yg join tu tanda blog kamu ada readers dr tak ada langsung :)

Green Apple said...

Jiejah : gerammm tul...klu rasa x bleh jujur... jgn buat segmen...betul tak...

MissViVio said...

sentap kot org wat cmtu...pnat2 ikut wat sgala at the end, cmni jdnya..nk wat 2, biarlah smpai hbis..

eintan nurfuzie said...

TAU XPE CIK EPAL....CIK EN XKAN SESEKALI HAMPAKAN HARAPAN ORG...ANYWAY ORG CM2 NK TMBAHKAN FOLLOWER JER...
XPE...KLU JOIN PENCARIAN CIK EN..SORG PENYERTAAN PUN CIK EN AKAN TRUSKAN GAK...

Green Apple said...

MissVivio : semangat separuh jalan kott... hehe

Green Apple said...

eintan nurfuzie : betul tu.. teruskan usaha ekk..

merahitujambu said...

pulak dh.cianyaa...x baik buat cmtu kan

Green Apple said...

merahitujambu : nasiblah labu...

kotak bulat said...

heheh.. kmbg idung kb.. :P
dulu kb ada jugak jpe yg wat segmen, bila kurg yg join dia kate nk tutp..pastu kb ckp, jgn tutup sb org yg join tu ad perasaan, pastu kb join bg support..

Green Apple said...

kmbg idung cik kB ekkk... hehe
kejujuran tu penting... teruskan bersegmen ya cik KB... barulah ramai yang datang singgah kat blog saya yg tak seberapa ni.. huhu...

Fresh Red Apple said...

Blog nan rancak bana

Green Apple said...

Fresh Red Apple : rancak ke.. hehe... bestnya...

wan_cikgumuzik said...

errr.... segmen pon boleh batal2 ataupon tutup eek?? iisshhkk.. bukannya kontest.. just segmen.. tak payah laa nk tutup2.. bagi jerr laa hadiah pada peserta kalau ada hadiah disediakan..

banyak yg nk kena kaji kalau nk buat segmen.. kalau setakat nk tarik folllower.. baik tak payah laa..

Green Apple said...

cikguwan : betul tu... takut ada pemenang kottt.. hehehe

si macho said...

sabo je laa ~~

kalau FM pon FM sakit ati . kite baaakooo jee ~~

HAZWAN17 said...

sabar je lah,nak buat macam mane kan..pikir positif je

Green Apple said...

simacho : betul3... sabo je lah..

Green Apple said...

Hazwan17 : sebaik2nya fikir positif jelah... mungkin ada sesuatu yang membuatkan dia patah semangat kot...

iMBobo said...

Green Apple: sabar ye..kesian kamu penat2 buat entry utk segmen tu..jom sya masukkn awk dlm bloglist vip ok! :) jgn sedih2..

iMBobo said...

Green Apple: sabar ye..kesian kamu penat2 buat entry utk segmen tu..jom sya masukkn awk dlm bloglist vip ok! :) jgn sedih2..

HARITH ISKANDAR said...

sy mmg xsuke join segmen.tp ape yg brlaku mmg mnyedihkan.langsung xjujur dgn org yg rajin join.wat naya je..huhu :)

Green Apple said...

iMBobo : bukan sedih... gerammm... hehe... nak jadi VIP... alamak bestnya... thanx iMbobo...

Green Apple said...

HARITH ISKANDAR : kadang2 tu tak ada idea nk buat entri.. jadi isi masa ngan join segmen... hehe..

Amy Syaquena said...

pendapat amy la blog jenis macam tue saja nak meramaikan follower je.. lebihkan kuantiti dari kualiti macam tue la..harap follower ramai tapi isi blog x de x guna juga kan..

noona said...

noona baru dalam blog
tak tau lak ade jugak
bendew cam ni belaku hummmm

Green Apple said...

Amy Syaquena : betul tu amy... ramai sangat follower tapi tak ada isi, pon tak best gak..

Green Apple said...

noona : macam2 ada... :D

Anonymous said...

I was excited to find this site. I want to to thank you for ones time just for this fantastic read!
! I definitely savored every bit of it and i also
have you saved to fav to look at new stuff in your website.
http://conectados.eu5.org/index.php?do=/blog/7468/soccer-jersey-a-particular-a-z/
Guideline and its FAQ page observed at site

Here is my web blog :: jersey shop

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...