Nuffnang

Pages

Sunday, 3 July 2011

24
Komen
Terima Kasih

Blog berat.... tak tau kenapa pada 1 Julai 2011 (Jumaat) start dari pagi sampai ke malam tetiba je blog ni jd berat.... loading loading   loading.... tak habis2....

lepas sorang2 kengkawan yang singgah bagi tau blog berat...mula-mula En. Hafizal singgah kat shoutbox  bagi tau blog ni berat.... siap dgn kata-kata 'jangan marah ye...' hehe.....tak marah pon...

Pergi lak kat ruangan komen  cik Normala Ali pon bagi tau blog ni berat.... lambat loading...
Terima kasih kepada Hafizal dan Normala kerana telah relahati sudi menegur dan memberitahu saya.....baru tersedar.....

Saya datang merintih dimerata tempat.... tapi Cik Tia telah datang mencari masalah blog ni dan memberi banyak sangat tips untuk meringankan blog ni....  bersusah payah tia bagi idea dan apa yang patut saya buat..... TERHARU sesangat..... TERIMA KASIH....TIA.....

Terima kasih kepada Hafizal dan Normala yang sudi menegur dan memberitahu keadaan blog saya ni.... kalau tanpa teguran mereka mungkin blog ni sampai hari ni masih berat lagi.....

Atas tips yg cik tia beri.... saya berjaya menogelkan blog ni.... banyak juga yang telah saya buang.... sebab tak ada fungsi pon.....

TERIMA KASIH SEMUA........

Post a Comment

24 comments:

Kalamhati said...

akak masuk td laju dah loading..hehe

blog KH lembaps tak?=)

Elih Japahar said...

Blog ni dah ringan..buka tadi cepat boleh buka :) nice...

Green Apple said...

kalamhati : Thx... nt sy singgah tengok ye...

Green Apple said...

elih japahar : tu lah atas bantuan rakan blogger gak... thx semua..

ain revival said...

hehe..sekarang dah OK kan..bukak takde la berat..

bimbang jugak blog ain berat ke x..hehe

Onitsuka_hana said...

ok jee

akmaL said...

skrg dah ok..nampak kemas ngan ringan je :D

Anak Wak Mail said...

dah nampak dah butang follow..haha..padahal haritu saya follow tekan kat atas tu..ada je cara lain rupanya..hehe..=)

Green Apple said...

ain revival : ni pon baru okey... hehe

onitsuka hana: thx..

Green Apple said...

akmal : nasib baik dah ringan... klau x tu risau gak...

anakwakmail : button follower tu hilang masa berat hari tu... skrang dah nampak ye... hehe...

cik aisha said...

blog saya berat x?tetiba risau lak...hehee

bersama kak Es said...

dah tak berat dahhh ni

Addin said...

blog addin lambat tak ? um

best kan ada orang yang ambil berat ;)

ashafanie said...

mcm mna tu nk tau blog brat ke x?? my blog berat x eh??

~Sya~ said...

patutla sekali klik je dh kuar sume...dah lepas proses pembersihan ye...:)

Teenager Housemaid said...

dah xberat daa..lajunye loading..hoho.. terbakk!! ;)

Green Apple said...

cik aisha : nanti sy terjah ye..

kak Es : thnx ye... hehe..

Green Apple said...

Addin : sebab ada yg prihatiiiinn... hehe..

ashafanie : kalau bila buka tu loading x habis2... tension la... geng pon x suka nak singgah...haha

Green Apple said...

~sya~ : ye ke... alamak bestnya... thnx sudi singgah...

Teenager Housemaid : thnx ye... baru best...

tia @ Ini Kisah Tia said...

adesss . terharu lak Tia kak . heheee . Tia kongsi apa yang Tia tau . takpelah togel sikit semua dah senang masuk belog akak :)

Green Apple said...

akhirnya tia masuk gak kat cni... hahahaha... sukenya...

kiwi said...

lajunya blog ni sekarang :))

Ahmad Haziq Azlan said...

lajunya!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Definitely believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the web the easiest thing to be aware of.
I say to you, I certainly get irked while people consider worries
that they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. ThanksDiscover these other free approaches by downloading our http://knurow.wynudzony.pl/index.php?do=/profile-2141/info/ manual and subscribing to our site

Here is my weblog: football kit

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...