Nuffnang

Pages

Tuesday, 26 July 2011

30
Komen
Tanda-Tanda Poket Kering


Sikap tiba-tiba berubah... nampak pelik dari biasa....segala aktiviti kegemaran telah diketepikan dan lebih suka menyendiri...

- Lebih banyak menghabiskan masa dirumah
   Bila ajak keluar, banyak beri alasan dan lebih suka duduk dirumah daripada
   keluar.

 - Makan digerai yang murah..
   Kalau keluar bersama, lebih suka cari gerai yang gerenti murah punya...

- Tiada sebarang hadiah

   Bila sampai hari jadi rakan atau sidia buat derk je... hehe

- Tak nak teman kawan pergi shopping...sebaliknya ajak
   ketempat-tempat bersejarah....
   Pergi ke tempat2 yang boleh masuk free dan boleh habiskan masa disitu
   dengan senang hati...

- bila ajak pergi makan, hanya menemani... tak nak makan sekali...
   Silap haribulan dia kata dia berpuasa sunat hari tu....

- Tak nak kol... tapi SMS je... (jimat sikit)
   Teruk sangat ni...

- Bila berbual suka buka cerita sedih...
  
Sendiri punya poket sendiri tau lah.. yang penting pandai-pandailah mengawal belanja seharian...

Post a Comment

30 comments:

harrazdani said...

alhamdulillah poket hari ni ok..sbb baru dapat gaji.ahahaha

Jiejah Gorjes said...

oh ahkak terasa ahkak terasa ahkak sentap..entri ni perli ahkak oh mencik mencik...ngeeeeee hehehe

aten qylah said...

hee,sentap nya.Tapi tape Aten duduk rumah je sekarang.hehe

SoLy SoLicious said...

eeheee.... cuti sem ni pom poket kering sebab loan xde...huhu

Anak Wak Mail said...

poket macam penuh..haha..sebab nak buat pape suka hati je..tak budget langsung..hahaha..Alhamdulillah..=)

Green Apple said...

haradzai : eksen ye... mentang2 semalam gaji.. :D

Green Apple said...

Jiejah Gorjes : terasa ke... alamak sori ekk.. :D

Green Apple said...

aten qylah : bagus tu aten.. tips yang berguna.. bila poket kering, dok diam2 kat umah... :D

Green Apple said...

SoLy SoLicious : siannya... masa cuti tak ditaja ye... terpaksalah merengek kat sidia ye... :D

Green Apple said...

Anak Wak Mail : kalau poket sentiasa penuh... dunia ini ana yg punya... :D

Amy Syaquena said...

semua tu pernah terjadi masa dok bujang dulu..

apek poyo said...

wahahaahha..den suko n3 ni..biar diorg boleh berfikir sikit..ekekek

Green Apple said...

Amy syaquena : skrang dah tawen la ye.. :D

Green Apple said...

apek poyo: sapo diorang tu pek.. :D

akoo pae said...

huhu duet mmg lah..
pakai, pakai..lame2 habes laa
=)

Green Apple said...

akoo pae : lagi2 yg suka belanja aweks... lagi cepat abis... :D

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Wanie said...

poket sy dah kering..
tapi xde tanda2 macam kat atas ni..:D

Mish Apple said...

banyak lagi duit . :p

yusuf Laili said...

sALAM;
cerita pasal duit ni..menang sampai mati pun tak abis.Huh!huh!..

Green Apple said...

abazilah :thanx singgah... insyallah nt sy vote utk awak..

Wanie : same le kite... :D

Green Apple said...

Mish Apple ni mesti baru dpt gaji kan...


Yusuf Laili : W'salam... betul tu..

hira said...

ada la sikit. hahaha :D gaji tak masuk lagi ni. ngaaaa~ kesian saya :p

iMBobo said...

dah nk hujung bulan ni hehe

Green Apple said...

hira : kecian nye... meh dtg sini...

Green Apple said...

iMBobo : derita dihujung bulan... tiap2 bulan camtu.. :D

hira said...

akak nak bagi apa kalau saya datang sana? haaaa.. cuba cerita. haha :D

Green Apple said...

hira : bagi epal sebijik... cukuplah kan... :D

ziana said...

Betul la kak perangai tu..tapi stakat hari ni tak der la lagi keadaan macam tu..Alhamdulillah

Anonymous said...

Amazing! Its genuinely amazing article, I have got much clear idea on the topic of from this piece of writing.
Discover these other cost-free procedures by downloading our
http://everyonenews.com/blogs/22521/111704/the-options-for-foremost-compone guide and subscribing to our
site

Feel free to surf to my site ... soccer jersey
My web site > cheap jersey

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...