Nuffnang

Pages

Friday, 29 July 2011

26
Komen
Suka Bermain-main Dengan Kata


singgah dan follow...
U follow.. I follow
kadang-kadang terjumpa ayat macam tu... di kotak menjerit....
tapi betul-betul follow atau sekadar nak
menyedapkan hati tuan punya blog...
dan ada juga yang datang seperti memaksa follow dia semula...
tolonglah....
kalau tak follow pon tak apa, saya tak marah pon
tapi janganlah bermain dengan kata-kata yang boleh dianggap sebagai suatu penipuan...
kepada yang betul-betul mengikuti perkembangan blog saya yang tak seberapa ni
sambil follow blog ni....
JUTAAN TERIMA KASIH untuk mu.....

Post a Comment

26 comments:

hira said...

akak, saya ada buat entry pasal ni. nanti sila-sila usya post entry saya kalau rajin. hehe. by the way, rindu nak komen-komen dekat sini. hehe

hira said...

p/s: sama-sama. haha :D

Green Apple said...

thanx ye hira...
kadang-kadang rasa bengang pulak...

Anak Wak Mail said...

yes,,kalau tak follow,,jangan cakap dah follow..tak faham betul..hehe..=)

.izzati liyana. said...

same-same. :) hehe

Ana Aishah said...

kikiki!
lame tak singgah sini kan.
hilang idea nk update.
jeles tgk blog GA meriah je.
blog sy pn ada je org antar cmni
kadang2 bila tgk list follower
takde pun org yg kate dah follow tu
hihi.Selamat berpuasa :)

Green Apple said...

AWK : tu yang bikin panas tu...

Green Apple said...

.izzati liyana. : terkena juga ye... rasanya kebanyakan yg wat camtu.. blogger baru kot..

Green Apple said...

Ana Aishah : Thanx ana...sudi menyinggahkan diri kat blog yang entah apa2 ni... hehe

amni azmira said...

sama2..keep on blogging ya.. ^^

Chempaka Sari said...

sama sama awak...

Fathiah Hamim said...

hehe sabar2. =D

shedameor said...

serius tak suke orang macam ni. kalau nak follow tu, follow jela. boleh pulak mintak balasan. kalau tak cakap suh follow balik pon, orang akn follow lahh. kan ? hehe

nowriz said...

hihi.. mula2 blogging.. penah juga wat macam tu.. tapi dah lama2.. baru faham.. benda tu.. betul2 annoying! :)

tiefazatie said...

bese la..ifa sllu kena...masalahnya..ramai yg tipu..hnya kata..folo xpun..ifa xpernah paksa folo ifa..but kalu btol2 folo..xyah wat ayat cmtue..bese2 sudah..sakit hati je baca..haha

apek poyo said...

hahahha..apo dio org ingat ni radio sinar ko?..hahahha
i pollow

Green Apple said...

dah dapat tangkap siapa wat keje ni... nowriz ye... hehe
jangan marah, gurau je...

NurFahz said...

tul3..kalau tak follow pun tak pe..bukan paksa..tapi kalau kita dah follow tu pepaham je la..wakakka camtu leh?selamat menyambut kedatangan ramadhan tuan belog!:D

hira said...

akak bengang pasal apa eh? haha :D eh, pernah tau saya tinggalkan jejak je. dorang ingat saya follow =_____= saya bukan tak nak follow. kadang-kadang saya sibuk. cuma sempat nak tinggalkan jejak je. huhu

Far8 budak baik said...

aku selalu je cakap gitu..
cool je..
hahahahaahahahahahahahahah...
sila folo aku cepat..
kalau ak kentut berdarah sampai tuaa..
ekekekekeke =p

Wanie said...

u r welcome..:)

kata2 yang lagi pedih, macam ni:

"datang la follow blog sy, nanti sy follow balik"

huhu

Green Apple said...

hira : bukan tinggal jejak.... maksud akak diorg tinggalkan perkataan ni... 'sudah follow datang follow blog aq' tapi sebenarnya tak follow pon, kalau setakat tinggal jejak semua blogger buat camtu.... kalau tak macamana nak promote blog kita ye tak...

TYNTHA LANA said...

hahaha, lana baru je buat entry,2,3 hri lepas..pasal ni..tu,pasal yg wanie cakap tu.. lana terkejut smpai terbuat entry,hehehe. sebab sblm ni, lana tak kisah la.. "done folo here, folow me back" sebab msa awal2 blogging dulu,lana buat prkara sma.. tpi pd hri kejadian (ayat tak leh blah,hek3) lana dapat.. folow la saya, sy pasti folow anda balik.. perghh..aku lak yg kena folow dia dulu,hahahaha.

~~perkara ni takkan berkesudahan..selagi blog2 masih wujud,btl tak? hehehe

Green Apple said...

betul tu... bila semakin lama kita semakin belajar apa yang sesuai untuk BW ke blog org... jangan sampai org tak suka dgn kunjungan kita...

Nurasyiqin said...

haha..pernah terkena jugak..dia kata dia polo tapi tak polo pun..lantak p la..sampai bila nak maju..btw nama blog nih(green apple) blog lama cikin tapi da delete la..hehe..kalo tak da jd kembar da..hehe..cikin polo sini yer??

Hans said...

kadang2 pun pelik dgn diorang nih
sanggup menipu semata2 nak dapatkan follower
haihhh
minta2 ramadhan nanti berkurang sikit gejala macam nih

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...