Nuffnang

Pages

Monday, 11 July 2011

12
Komen
Jakarta

gambar dari google
  Esok last kerja... Rabu mula bercuti dan akan berangkat ke Jakarta
tak dapatlah nak update blog ni...rasa rindu lak nanti...
perancanganya akan menginap di Tanah Abang
Tak pernah sampai lagi tempat tu... harap-harap memuaskanlah...
bercuti-cuti selama seminggu.... bersama teman-teman ofis...
sebelum pergi... praktislah bahasa Indonesia... senang nak berurusniaga kat sana.... 
Sebelum berangkat ni... macam-macam pengalaman yang 
diceritakan oleh rakan-rakan yang pernah sampai di sana...
tapi itu pengalaman mereka... tunggu pengalaman sendiri pulak
tak sabar rasanya....


Post a Comment

12 comments:

Freaky said...

semoga selamat sampai dan dipermudahkan urusan

akmaL said...

selamat bercuti

Green Apple said...

thnx freaky...
mudah-mudahan segalanya berjalan lancar...

Green Apple said...

thanx akmal... tak sabar ni... mana taknya... flight selepas subuh... hehe...

hira said...

semoga selamat pergi, selamat sampai, dan selamat kembali. hehe :D

Syuxer said...

wahhh dapat pi oversea...:)..kool..semoga selamat perjalanan tersebut

ain revival said...

bestny.xpenah pun g oberC;huhu

thailand penah ah~kui3

Green Apple said...

hira: thanx ye... sukanya ada org mendoakan... hehe

Green Apple said...

syuxer : harap2 best lah.. tempat orang mesti tak sama cam tempat kita kan..

Green Apple said...

@ain revival : takpe ain.. sy plak x pernah gi Thailand... org kata kat Krabi tu best ye...

Anak Wak Mail said...

jangan lupa souvenir untuk saya okeh!

Addin said...

nak ole ole jakarta tau ;)

HAHAHA

Ingat Selalu Dihati...

Get this commentators widget

Tinggalkan jejak kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...